GÜRYAY GÜZEL'DEN

                ÖRNEK BİR ÇEKİLİŞ

           Adalet ve Kalkınma Partisi Erfelek İl Genel Meclisi adaylarını Cemil Özen ve Vecdi Yeni olarak belirledi. Geçtiğimiz beş yılda İl Genel Meclisi üyeliği yapan Güryay Güzel adaylık başvurusunu adaylar açıklanmadan geri çekmişti..

           Aday gösterilmeyen birçok politikacının partisinden istİfa ettiği, başka partilerden aday olmaya çalıştığı bir ortamda Güryay Güzel onurlu ve tutarlı bir davranışta bulundu. Siyasetin yalnızca bir yerlere gelme aracı olmadığını, ideolojilerin önemli olduğunu gösteren bir davranış geliştirerek aday adaylığından çekildi ama partisiyle olan ilişkisini aynen korudu.

           Güryay Güzel'in 15 Şubat 2014 tarihli açıklaması:

           Sevgili Dostlarım

           5 senedir büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Erfelek il Genel meclis üyeliği ve Ak Parti Grup Başkan Vekilliği görevimin bitmesine sayılı günler kaldı.
           Bu göreve tekrar devam etmek için adaylık başvurusu yapmıştım. Fakat Partime ve il Başkanıma olan saygımdan dolayı şu an itibari ile kendi istek ve arzumla aday adaylığından çekiliyorum. Arkamdan istediklerini konuşabilirler. Bundan sonra ne bana ne il Başkanıma kimse vebal yükleyemez sanırım.
           Bana Allaha şükürler olsun ki hırsız, namussuz, rüşvetçi vede herhangi bir şekilde ahlaksızlık yaptığıma dair tek bir laf edemezler, ancak ettikleri tek laf Güryay artist ,yolda yürürken telefonla konuşuyor derler varsın onu desinler.
           Ben görevimi layığı ile yaptım. Namusumla yaptım, haram yemedim. Sadece ilçeme hizmet etmek istedim. İnanıyorum ki bunu da başardım.
           Köylerimize malzemeli bakım ve asfalt, su vb bir çok şey yaptık. Bunları tek tek yazmanın bir manası yok her şey ortada.
           Son birkaç ayda yapımı tamamlanan Sentetik Futbol sahası ve şu an ihale aşamasında olan 300 kişilik Spor salonu da bu hizmetlere dâhil.


Erfelek sentetik futbol alanı


           Bu hizmetleri yaparken bana her zaman destek olan arkadaşım Cemil Özen ede çok teşekkür ediyorum.
5 sene boyunca onlarla çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum il genel meclisi üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.
           Benim kapı gibi her zaman arkamda duran il Başkanımız Sayın Cengiz Tokmak'a ve il Başkan yardımcılarıma, il yönetim kurulu üyelerimize il Gençlik ve Hanım Kolları Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ersoy a da teşekkür ediyorum.
           Sanmasınlar ben aday olmadığım için ilçemde ki bazıları gibi aday gösterilmedim diye başka bir parti için iş yerimi seçim bürosu yapmam. Arabamı seçim arabası yapmam. Edebimle oturur iş yerimde işimi yaparım. Partime ASLA İHANET ETMEM.
            Bana her zaman destek olan aileme Babama, Anneme Eşime ve biricik kızlarıma, Benim kardeşten öte olan arkadaşlarım Cüneyt Akça'ya, Hakan Ateş'e ve Oğuzhan Aslan'a ismini saymayı unuttuğum bütün arkadaşlarıma. beni kendi ağabeyleri gibi görüp siyaset gözetmeksizin saygı ve sevgilerini gösteren genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.. İl Genel Meclisi üyesi adayı olmamı sağlayan o dönemki ilçe Başkanımız Burhan Top a ve o dönemki il Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu na ve beni bu yerlere gelmemi sağlayan muhtarlarımıza ve saygıdeğer Erfelek halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. bana haklarınızı Helal ediniz. Benim sizler üzerinde bir hakkım var ise kat be kat helal olsun. Allahım bütün dualarınızı kabul etsin.

           Hepiniz Allah a emanet olunuz……

16 Şubat 2014

 



 

>