ERFELEK'TE SOSYAL MARKET AÇILDI

          Erfelek'te sosyal market açıldı. Bu market, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan yuttaşların giyecek ve gıda maddeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Market giderlerini vakfın yanısıra hayırsever vatandaşların desteği ile sağlayacak.

          Açılışa Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER'in Eşi Fatma KÖŞGER, İlçe Kaymakamı Feremez BABAT ve eşleri Tuba BABAT ve Belediye Başkanı Muzaffer ŞİMŞEK ile yuttaşlar katıldı.

           İlçe Kaymakam Feremez BABAT açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Hepimizin evlerinde, gardroplarında, tavan aralarında kullanmadığımız ancak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kullanabileceği giyim, mobilya, oyuncak vb. malzemeler vardır. Bu malzemeleri, Sosyal Marketimiz vasıtasıyla halkımızın evlerinden alıp gereken bakım ve onarımı yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi yardımlarını da Sosyal Marketimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız.
Özellikle vakfımızda dosyası bulunan veya engelli, şehit yakını, gazi, öksüz yetim dul ve 2022 maaşı alan vatandaşlarımız öncelikli hedef gruplarımızı oluşturuyor. Bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede Sosyal Marketimizin önemli bir rol üstlendiğini umuyorum. Tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum.”

Not: Haber içeriği ve resimler Erfelek Kaymakamlığı paylaşımından alınmıştır.

05.03.2014

 

put counter on your website