MUSA CAN ERFELEK'İ UNUTMUYOR

 

       İstanbul'da yaşayan Erfelekli hemşerimiz Musa Can Erfelek'i unutmuyor. Her fırsatta ilçesine bir yardımı olan hemşerimiz, adeta ilçeye damgasını vuruyor.

       Önceki yıllarda, adının verildiği ilçe Meydanını düzenleyen Musa Can'ın son katkıları Erfelek Yunus Emre Ortaokul halı sahası. Musa Can, geçtiğimiz yaz açılışı yapılan halı sahanın bu kez de ışıklandırması yapacak.


Musa Can, Erfelek'te

       Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Mehmet Özkan “Okul aile birliği fahri başkanımız Musa Can’la yaptığımız görüşmede kendisi daha önce sözünü verdiği halı sahamızın ışıklandırmasıyla ilgili çalışmanın sonuna gelindiğini, bir haftaya kadar hazır olacağını belirtti. Artık öğrencilerimiz geceleri de sahamızdan yararlanabilecek. Ayrıca kendisinin beni en çok duygulandıran yardımı da, Yunus Emre Ortaokulu ve İmama Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin tamamına yapacağı eşofman yardımı oldu. Toplamda 437 öğrencimiz için üretilmekte olan eşofmanlarında önümüzdeki haftaya yetişeceğini söyleyen Musa Bey’e öğrencilerim adına çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.


Erfelek Yunus Emre Ortaokul Müdürü Mehmet Özkan

22.05.2014