YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI AÇILDI

 

       İlçemizde, yöresel ürünler pazarı açıldı. Belediyemizce yaptırılan yöresel ürünler pazarı, eskisinin sokağında. İşkembe çayı üzerinde bulunan eski yöresel ürünler pazar yeri yeniden düzenlenecek ve çayın iki kıyısı sosyal alan olacak. Eski pazar yerinde bulunan değerli kestane keresteleri ise hayvan pazarının düzenlenmesinde kullanılacak.


Yöresel ürünler pazarının görünümü    

      Belediye Başkanımız Muzaffer Şimşek'ten aldığımız bilgiye göre, pazar yerimizin bugünkü açılışa yetişmeyen ekleri var. Buna göre pazar yerimizin yukarıdaki fotoğrafta açık görülen ön cephesine, özel hareketli kapaklar ısmarlandı. Pazarın kurulmadığı günlerde bu kapaklar kapalı olacak. Ayrıca soğuk havalarda, özellikle kış günleri kapaklar kapalı olarak pazar kurulacak. İçerisi elektrikle aydınlatılacak. Böylece pazara ürününü getirenler ile alışverişe gelenler soğuktan korunacak.


Pazarımızın 29 Mayıs 2014 tarihli görünümü

       Erfelek'in yöresel ürünleri ve genetiği değiştirilmemiş, hibrit olmayan tohumlarının yok olmaması amcıyla teşvik edilmesi de bu kapsamda ele alınıyor.


Açılış töreni

       Yöresel ürünler pazarımızın açılışı 29 Mayıs 2014 Cuma günü (bugün) yapıldı. Yeni pazar yerimiz Erfeleklilerce beğenildi.   

29.05.2014

Compare OoMA vs Vonage Voice Quality