SİNOP FESHANE'DE

       

      İstanbul Sinop tanıtım günleri günleri kapsamında Feshane etkinliği başladı. Resmi açılışı 12 Aralık günü yapılan etkinliğe çok yoğun ilgi oldu.

 
Erfelek standından bir görünüş

       En çok ilgi çeken stantlardan biri Erfelek standı oldu. Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ile Kaymakam Feremez Babat gün boyu stanttan ayrılmadılar. Gelenlerle ilgilendiler, ilçemizi tanıttılar.


Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar


      Erfelek stantına gelen konuklara, kavrulmuş kestane, don pekmezi, Erfelek armudu, nokul gibi ürünlerimiz sunuldu. Ayrıca; kozak içinde kestane, yün eğirme aparatları, don pekmezi yapında kullanılan İskilip Elması ve Erfelek armudu (kış armudu) sergilenirken, videodan sürekli Erfelek ve köylerini tanıtan görüntüler yayınlandı.


Çalışır durumda değirmen maketi

     Sinop'un tüm ilçelerinin stantları özellikle öğleden sonra doldu, taştı. Feshane'de adım atmak bile güçleşti.


AKP'li yerel politikacılar da Feshane'deydi

    Erfelek ve Sinop'un yerel politikacıları da Feshane'deydi. AKP, ilçe Başkanı ve son seçimlerdeki Belediye Başkan adayı Ruhi Turan, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop İl Başkanı ve Erfelek İlçe Başkanı da Feshaneydi.


Sinop Feshane'de



 

12.12.2014

>